Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Lüzum bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak horda taraf düzlük illere iş vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinin kullanıma şayeste şekilde boş bulundurulmasından, çatı yahut nöbetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Bu merdivenler, müstacel kaçış senaryolarında hızlı ve emin bir şekilde açılıp kullanıma anık hale gelir. Bu sayede, binada mevcut kişilerin bir zamanlar boşaltma edilmesi katkısızlanır ve kişi kaybı riski minimize edilir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu sistem sayesinde kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen öteki faktörler ortada servis ve bakım maliyetleri yer kırmızıır. Yangın merdiveni sistemi sistemli olarak hizmet ve kontrollerin mimarilması müstelzim bir donanımdır.

Düzlükında uzman ve sertifikalı hazineçılarımızın yardımları ile her projeye yaraşır yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

İlerleyen zamanda ise her insanın mutabık kaldığı özellikler akseptans edilmiştir. Umumi olarak yangın merdivenlerinin özellikleri aşağıdaki şekilde sıralanabilir:

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde binadan çıkmasını sağlayarak dirilik kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve yaradılıştanında hiçbir taliıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 Yangın Kapısı Fiyatları an dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile vesair bölümlerden ayrılır.

Ortam kattaki dükkân ve benzeri yerlerde eş nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan bapya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına yegâne çıkış yeterli kabul edilir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine mütenasip olarak belirlenen yerlere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dakika boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ancak süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda sahip olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması ıztırari olarak akseptans edilmektedir.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page