The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte mimarida bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

- İnternet sitesinin kârlevselliğini ve başarımını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Hassaten gene yangın merdiveni yönetmeliği gereği yangın merdiven kapılarının en azca yarkaloriın bina dışına açılmasını zorunlu kılmaktadır. Kaçış merdivenlerinde döşeme düzeyleri bile belirli kriterlere şayeste tamamlanmak zorundadır. Farklı yol özelliklerle birinci sınıf bir malzemeyle dizayn edilmesi müstelzim yangın merdivenleri yangın merdiveni yönetmeliğine elverişli olarak dokumaldığı takdirde olması umulur herhangi bir problem karşısında öncelikle kişi güvenliğinize lakırtııcı bir güvence oluşturacaktır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-varlık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği kül mimarilarda en az 2 sayı yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste bünyelarda bulunacak isim sayısına bağlı olarak yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı çıkış nüshası da artış gösterecektir.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya sadık açılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen strüktürdaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en şık paha politikamıza oranlı olacak şekilde üretilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanların emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlamlanır. Meydana getirilen araştırmalar, yangın mebdelangıcından itibaren geçen 3 dakikalık süre süresince fenomen yerinin dumanla dolduğu sınırlıtir. Gene yalnızca 6 dakikalık kesik bir sürede dünyaın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçeklehandan yangın olumsuzluklarıyla bünyeların dâhilindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kızılır. Böylece dokumalardan çıkış imkânsız olabilir. En eksiksiz dalgalı kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Kişi kaybının en aza indirilmesi evet da ağız ağıza engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Nitekim yangınlardan korunmak yürekin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını düzgün kontroller ile denetlemek ve eşmek değerlidir.

Report this wiki page